Webshop

Webtoprint

Vi erbjuder er marknadens bästa system för beställning av trycksaker via internet. Web2print är byggt och utformat just för trycksaker och väl beprövat. Många företag och organisationer använder systemet idag. På senare tid har även många mindre bolag hakat på tåget eftersom det finns mycket tid att spara även för dem.

Säkra profilen

Web2print hjälper er att säkra din profil. Installationen av deras trycksaker görs helt enligt deras grafiska manual och instruktioner. Beställaren kan sedan endast redigera de poster och rader som ni bestämt ska vara redigerbara.

Miljö

Alla trycksaker produceras i ISO-certifierad miljö. Detta ger er en garanti för att trycksakerna är av högsta kvalitet och att produktionen av dem gör minsta möjliga påverkan på miljön. Dessutom är produktionen Svanenmärkt, vilket innebär att ni kan få Svanenmärket på allt ert kontorstryck.

Lagerhållning

Systemet i kombination med lagerhållning av trycksaker har blivit en succé hos våra kunder. Finns det en vara hos er som har stor åtgång och inte får ta slut, så kan denna lagerhållas hos oss och läggas upp på Web2print för avrop.

Enkelhet

Med Web2print sätter ni era egna original och slipper alla krångliga korrektursvängar. Vid beställning erhålls komplett korrektur direkt på skärmen och ett tryckfärdigt original genereras.

 

Originalet går automatiskt till våra tryckpressar och ett order-erkännande skickas omgående till er. Vid beställning via Web2print minimeras risken att beställa fel produkt. Alla trycksaker visas med bild. Man ser klart och tydligt fönsterplaceringar på kuvert etc

Arnold Mossberg & Co AB

Box 801

341 18  Ljungby

Telefon 0708-999 278

 

E-post marten@amossberg.se

Välkommen att kontakta oss, så hittar vi möjligheter till Ditt företag!